AZIATISCHE FOOD MARKT # NIEUW VENNEP
8 & 9 oktober 2016

Markt

 

Kom naar de markt en proef, geniet, beleef de verschillende smaken van Azië!

Deze markt vindt plaats in een exotisch Aziatische sfeer met producten uit landen zoals Thailand, Indonesië, India, China, Vietnam, Filippijnen en andere Zuid-oost Aziatische landen. In het weekend van 8 en 9 oktober is deze oriëntaalse markt in Nieuw Vennep te vinden! Een gezellige plek voor iedereen die bekend is met de cultuur en/of kennis wil maken met de warme Aziatische cultuur.

De Aziatische Food Markt heeft een driedelig patroon: Eten, shoppen en show! U wandelt wat rondjes langs de aziatsiche marktkraampjes, gaat wat nuttigen in een van de twee food courts en luistert en aanshouwt het podiumprogramma! Een ideaal uitjes voor jong en oud. Ook aan de jeugd is gedacht want er staan enkele springkussens opgesteld voor de kleintjes.

png grey dotline programmapage

Verschillende Culturen

Indonesie

Thailand

Vietnam

Filipijnen

Japan

India

China

Taiwan


De Aziatische Food Markt is een markt waar de verschillende culturen uit Zuid Oost Azië centraal staan. Er wordt zo veel mogelijk geprobeerd producten uit o.a. de bovenstaande landen te vertegenwoordigen. Klik op op één van de bovenstaande landen om meer te weten te komen over de cultuur.

 

naar boven