AZIATISCHE FOOD MARKT # NIEUW VENNEP
8 & 9 oktober 2016

15.02

Geen Aziatische Food Markt in 2017

Helaas geen Aziatische Food Markt in 2017. Door andere geplande evenementen in het najaar, lukt het dit jaar niet om de Aziatische Food Markt te organiseren.

Lees verder
15.10

Verslag Aziatische Food Markt 2016

Alweer een week geleden was de Aziatische Food Markt 2016. Het er is wat gesleuteld van het festival, richting de in populariteit stijgende "food" concepten. Even wennen misschien, maar veel tevredenheid tussen organisatie, kraamhouders en bezoekers.

Lees verder
05.10

Winnaars prijsvraag 2016

De uitslag van de winnaars is bekend. Vorige week heeft er een prijsvraag in de krant gestaan...Wat is een Goeling? Antwoord: een rolvormig kussen! Lees meer om de te kijken wie de winnaars zijn.

 

Lees verder
21.09

Interview TLP Productions

TLP Productions al 4 jaar op de Aziatische Mark! Wie kent ze niet? Leen Kreeft en Frank van TLP Productions. Op vele pasars in het hele land komen we ‘het geluid en licht’ van dit bedrijf tegen. TLP is al vier jaar de licht en geluidsleverancier van de Aziatische Food Markt.

Lees verder
11.07

Inschrijving 2016 gestart

De voorbereidingen van de Aziatitische Food Markt zijn in volle gang en de inschrijvingen zijn gestart.  Bent u een kraamhouder en verkoopt u producten of diensten die Aziatisch gerelateerd zijn?, dan is deze markt wellicht iets voor u. U kunt via deze website u inschrijven.

Lees verder
22.10

Eerste Miss Aziƫ verkiezing een succes!

Op zaterdag 10 oktober verdrong het publiek zich om het podium van de Aziatische Markt in de van Zantenhal in Nieuw Vennep. Deze succesvolle tropische markt werd alweer voor de derde maal georganiseerd en dit jaar was een van de hoogtepunten de Missverkiezing.

Lees verder
naar boven